Blogi

Filosofisen Kokoomuksen keskustelutilaisuudessa 26.2.2020 alustivat MEP Sirpa Pietikäinen ja VTT Heimo Kukkonen. Tekstin löydät tästä.

◊◊◊

Filosofisen Kokoomuksen lukupiirissä 24.11.2016 keskusteltiin nationalismista Heikki Aittokosken teoksen, Kuolemantanssin, pohjalta. Tekstin löydät tästä.

Lisää teoksesta Sanoman sivuilla.

◊◊◊

Tietokirjailija ja Robotics Finland -liikkeen käynnistäjä Cristina Andersson alusti robotisaatiosta ja sen myötä syntyvistä uusista ilmiöistä Filosofisen Kokoomuksen tilaisuudessa 19. syyskuuta 2016 Entressen kirjastossa.

Yhteenveto Espoon Kokoomuksen sivustolla.
Lisätietoja luennoitsijan sivustolla.
Mielenkiintoisen ja aivoja inspiroivan tilaisuuden antia myös Taria Kossilan LinkedInPulse-blogissa.

◊◊◊

Tulevaisuuteen liittyviin kysymyksiin ei ole valmiita vastauksia. Kokoomus on aloittanut tulevaisuuspohdinnan sivistyksestä: millaista se on ja miten siihen voisimme valmistautua? Pohdintoja ja ideoita kootaan puolueen sivistyspoliittisen ohjelman rakennusaineiksi.

Sauli Solhagenin ajatuksia tulevaisuuden sivistys -sivustolla.

◊◊◊

Kansanedustaja Kai Mykkänen alusti energiasta ja puhtaasta autoilusta teemalla Yksityisautoilun suunta 11.4.2016 Espoon Yhteislyseon Koululla.

Yhteenveto Espoon Kokoomuksen sivustolla.
Lisätietoja luennoitsijasta http://www.kaimykkanen.fi/

◊◊◊

Ensimmäisen avoimen tilaisuuden vierailijana oli kansanedustaja Juhana Vartiainen teemalla Ihminen ja työ. Tilaisuus toteutettiin Entressen kirjastossa Espoossa 8.2.2016.

Yhteenvedon tilaisuudesta löydät  Espoon Kokoomuksen sivustolta.
Lisätietoja luennoitsijasta http://juhanavartiainen.fi